pondělí 9. dubna 2012

Veselé Velikonoce 2012!!

Přejem veselé Velikonoce 2012

Učitelský sbor Greendalského gymnasia přeje svým studentům co nejkrásněji prožitý zbytek Velikonoc 2012 (tj. rok, kdy chlapci DOSTÁVAJÍ výprask od dívek;-)







































Videopřáníčko s hudbou našeho školního zvonění v pozadí...

3 komentáře:

  1. No, tedy, tomu říkám velmi poctivé dodržování tradic!

    U nás je bohužel akutní nedostatek něžného pohlaví (na každou budovu Ústavu připadá méně než 1 dívka) a tak se museli naši chovanci šu(p)at navzájem. Velká škoda!

    L. Z., MA

    OdpovědětVymazat
  2. Vážený pane Zádrapa,

    naše děvčata jsou ochotná udělat doslova VŠE, jen aby ve třídách nechyběla křída.

    Samozřejmě i pánové se nemohli nechat zahanbit, a tak naši učitelé - Krueg Pelten, M. D., Ean., společně s MVDr. Benjaminem Čenkem též obnažily svá těla (a "y" v přísudku zde je dle výsledných aktů skutečně odůvodněné!!).

    Ovšem ve srovnání s Bc. Annou Ediznovou jí nesahají ani po prsa -> tu jsme před focením požádali, aby si jen odložila kabát, Anna se však rozhodla zajít mnohem dál. Neodvážili jsme se žádat ji o svlečení do naha, kdoví, jak by toto dopadlo :-)

    Je škoda, že na Vašem ústavu je jen k zahlédnutí mužské pohlaví, u nás se zase vyskytuje fenomén, že mnohé kantorky vypadají dokonce mladší než většina studentek...

    S pozdravem
    NBA Daniel Harmon Ráb
    tel.0118 999 881 999 119 725 3

    OdpovědětVymazat
  3. Pane Rábe,

    vaše školní fenomény (obzvlášť ty slečny Ediznové) bych v našem Ústavu také rád uvítal, leč každý rok je to s přihlášenými čím dál tím horší.

    Studenti u nás také často odkládají svršky, ani je nemusíme žádat, ale ehm... no asi si to umíte sám představit, na zkoušky si raději beru dvojitý neoprén.

    Takže si užívejte váš gympl, ono být součástí modré ústřice českého školství není žádné terno :-(

    Zdraví
    LZ, MA

    OdpovědětVymazat