středa 11. dubna 2012

Mistrovství světa


Naše úspěchy a Andělská Navální Kriminálně Investigativní Služební oslava


Počátkem dubna se konal v Delawarezu již 40. světový šampionát v "hakysáku", neboli Hakysácké Mistrovství Světa (dále jen HMS). Gymnázium Greendale si takovou událost samozřejmě nemohlo nechat ujít a vyslalo soutěžit hned 3 borce:
  1. Piers Hotforn a.k.a. P Cool Cool Cool H se i přes svůj pokročilý věk vrhl do soutěže s vervou a jeho freestylová sestava všem vzala dech: nakonec dosáhl na vynikající 5. místo a vysloužil si uznání všech svých profesorských kolegů.
  2. Richie Rich, M.D. a.k.a. Beginner O'Donnalld plánoval obrovský comeback, neboť před 10 lety byl králem hakysáku, ale jeho snažení skončilo v troskách – umístil se předposlední před závodníkem s jednou nohou.
  3. Vau Ghn a.k.a. The Olsen Sisters je současným greendaleským hakysáckým Velmistrem a to prokázal i na HMS: dostal se do Velkého Superfinále, kde skončil poražen o pouhou jednu tisícinu bodu a domů se tak vrátil se stříbrnou medailí a cenou útěchy: "Pýchou a předsudkem" v esperantu a encyklopedií evropských hradů a zámků.
S našimi borci cestoval i dvoučlenný realizační tým, jehož členové byli pečlivě vybíráni, ale posléze se oba nakazili neznámou chorobou ve školní Výdejně Jídel, a tak se narychlo sehnala náhrada: Anna Ediznová a vrátný Leo Nerd, kteří byli i s kabelkami násilím odchyceni před budovou školy a v zavazadlovém prostoru převezeni do místa konání HMS (bez realizačního týmu totiž účast na HMS není možná).

Po triumfálním návratu zpět do Greendale došlo na půdě školy při příležitosti oslav naší výpravy k natočení remaku Vauova nejoblíbenějšího televizního seriálu a hlavní role si "střihli" kdo jiný, než členové hakysáckého teamu.

Co dodat závěrem: doufejme, že Greendale bude i napřesrok minimálně stejně úspěšným teamem!

Richie Rich vzal svůj debakl sportovně a focení plakátů k novému projektu si i s kolegy (zde bez Vaua Ghna, který rozdával trička s podpisem) doslova užil


Opět náš dreamteam, tentokrát bez Leo Nerda, toho času na kyslíkovém přístroji po úleku vyvolaném fotobleskem.

Žádné komentáře:

Okomentovat