neděle 30. září 2012

Televizní klub - nový kroužek na Greendale gymnáziu

Ve školním roce 2012-2013 začíná na Greendale gymnáziu v Greendale činnost Televizního klubu, který je součástí Asociace debilních klubů ČR, člena mezinárodní debilní organizace IDIOTIA (International Dumb Institution Of Televisionally Impaired Autofelationists).
Styční důstojníci IDIOTIA za Greendale
Členové klubu jsou seznamováni s pravidly vedení televizních novin, které jsou vzdělávací metodou, která formalizovanou prezentací kontroverzních témat rozvíjí dovednosti hltání informací a jejich kritického přežvykování, kritického polykání, věčné argumentace a kultivovaného projevu sexuálního vzrušení a prohlubuje výstřih. Dozvíte se něco o psychopatologii komunikace, neorální rétorice, orální nerétorice, "PÍ - ČÁR", různých balících postupech, vysvětlíme si, jak se bránit erotické argumentaci a manipulativním BDSM postupům. Studenti se mohou účastnit sexuologicko-deviatně nápravné soutěže "S Borhyovou v kuchyni".
Deviant - ukázka S Borhyovou v kuchyni
Klub se řídí cíli mezinárodního Hereckého programu Roberta Rosenberga.

Televizní klub má formu školního kroužku, studenti platí škole 41 100,- Kč na příspěvek za make-up Lucky Borhyové. Členům Klubu transvestistů GG bude tato částka refundována formou služeb. Účast na televizních vysíláních není pro studenty povinná. Kapacita kroužku je omezena maximálním počtem 2 studentů (spoluhlasatelů)! 

Přihlášky si vyzvedněte u Bc. Anny Ediznové (vystupující pod uměleckým pseudonymem Markéta) - kabinet Oční gymnastiky, po vyplnění společně s úplatky odevzdejte paní BTw. Brittě Perreyové, Tb. D., (vystupující pod uměleckým pseudonymem Lucka Borhyová) v hospodářském oddělení školy (mezi sborovnou a mučírnou).
Markéta s přehršelem bílého makeupu v záři červených reflektorů
Zájemce srdečně zveme na ukázku televizního vysílání, která se uskuteční 31. 9. 2012 od 16:00 h. Místo bude upřesněno. Případně ukázkové vysílání zde (odkaz chybí - pracuje se na tom).
 
Nečekané ranní vysílání o Válce s chobotnicí smrti
Členové klubu se schází ve čtvrtek od 16:00 h v maskérně 311.

Koordinátor aktivit klubu: Emma Smetana z Mehopritele
                                                                                                                                                                         
Více informací naleznete zde (odkaz opět chybí - též se na tom pracuje).

Žádné komentáře:

Okomentovat