neděle 12. srpna 2012

Summerdale Festival

Žhavá a zábavná akce v naší vyletněné škole!

Celý svět sledoval v uplynulých týdnech Olympijské hry, a proto se v naší těžce nemainstreamové škole konal namísto olympijské zábavy letní festival druhořadých filmů a seriálů. Všichni, komu lezou kanoe, kajaky, koule, kladiva, disky a především bicykly na nervy, se shromáždili v areálu GG, aby se setkali s podobně zasaženými jedinci a připomněli si zlaté časy svých oblíbených, nejen televizních béček až céček.



Jedním z nejúspěsnějších "stánků" byl prostor věnovaný projekci filmů Ságy Twilajt. Po celou dobu festivalu se zde kvůli technickým problémům dokola promítal Nový Měsíc, prodávala se trička, umělé upíří zuby a bělidlo na tváře. Aby udělal fanouškům této Minnieserie radost, nafotil RNDr. PIERS HOTFORN speciální plakát.






Další zásobárnou nadšenců byla severní část areálu GG. Zde se nalézala základna fanoušků seriálu North Shore. Po několikerém protočení všech řad započal prodej triček, bikinek, surfařských prken a skateboardů, aby fanynky a fanoušci seriálu mohli/y všude uplatňovat svůj přirozený šorm. S přihlédnutím k neustálé "obsluze" hosteskami v bikinách a rozlévání drinku s tajuplným názvem "Momoa" zde bylo neustále plno. Upoutávku nafotila BTw. BRITTA PERREYOVÁ, Tb. D. spolu se dvěma studentkami GG.






Nejnižší návštěvou se mohl pochlubit skromný stánek PAULa TONa, jediného fanouška transformace žížaly Julie do kriminálního prostředí.







Nejvýstřednější atrakcí se stal stánek milovníků fantasy, kteří již vyrostli a nehrají si s trůny. Vytvořili tak plakáty a vyvolávali bojová hesla s přáním, aby se začal natáčet kriminálně-situačně-lifestylový spin-off slavného seriálu Cougar Town přesazený do středověkého zámeckého prostřed. Držme palce, ať se co nevidět začne natáčet!

Summerdale festival přitáhl do areálu GG tisíce lidí, nyní je však škola zcela prázdná v očekávání dalších akcí...


Žádné komentáře:

Okomentovat